domingo, 10 de maio de 2009

Joining in Brazil ( Entrando no Brasil )

Sports ( Esporte )

Football is the most popular sport in Brazil. The Brazilian Football Selection was winning five times in FIFA World Cup in 1958, 1962, 1970, 1994 and 2002. Basketball, volleyball, martial arts and motor are also very popular in the country. Although not as charged and followed as the previously mentioned sports, tennis, handball, swimming and gymnastics have found many followers Brazilians in recent decades.

O futebol é o esporte mais popular no Brasil . A Seleção Brasileira de Futebol foi cinco vezes vitoriosa na Copa do Mundo FIFA, em 1958, 1962, 1970, 1994 e 2002. Basquetebol, voleibol, automobilismo e as artes marciais também têm grande popularidade no país. Embora não sejam tão praticados e acompanhados como os esportes citados anteriormente, tênis, handebol, natação e ginástica têm encontrado muitos seguidores brasileiros ao longo das últimas décadas.


Cooking ( Culinária )

The Brazilian cuisine is the result of a mixture of ingredients Europeans, Indians and Africans. The basic meal of average Brazilian is rice, beans and meat. The internationally most representative dish of the country is the feijoada. The eating habits vary from region to region. In the northeast there is a strong African influence in the cuisine, with emphasis on the acarajé, vatapá sauce and pepper. In the north there is the Indian influence in the use of cassava and fresh water fish. In the Southeast there are several dishes such as bean and strife tropeiros in Minas Gerais, and pizza in São Paulo. In the south there is strong influence of Italian cuisine, in dishes such as polenta, and also of German cuisine. The barbecue is typical of Rio Grande do Sul.

A culinária brasileira é fruto de uma mistura de ingredientes europeus, indígenas e africanos. A refeição básica do brasileiro médio consiste em arroz, feijão e carne. O prato internacionalmente mais representativo do país é a feijoada. Os hábitos alimentares variam de região para região. No Nordeste há grande influência africana na culinária, com destaque para o acarajé, vatapá e molho de pimenta. No Norte há a influência indígena, no uso da mandioca e de peixes de água doce. No Sudeste há pratos diversos como o feijão tropeiro e angu, em Minas Gerais, e a pizza em São Paulo. No Sul do país há forte influência da culinária italiana, em pratos como a polenta, e também da culinária alemã. O churrasco é típico do Rio Grande do Sul.



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